B&B Wharfside

Hirtshals


På toppen af Danmark

Overnatning i B&B Wharfside Hirtshals

Hold ferie midt i de smukke og naturskønne omgivelser i Hirtshals og Tversted på Toppen af Danmark. Her er alt inden for rækkevidde; by, strande, Vesterhavet og en række spændende attraktioner.

B&B Wharfside, Sydvestkajen 7, Hirtshals, byder på ophold i en 58 m2 stor lejlighed på 1. sal, med havudsigt mod vest og nord over Vesthavnen og Skagerak.

Oplev at se Solen stå op i nordøst, og nyd kaffen på den lille altan på 1. sal, og se Solen gå ned i nordvest over Skagerak, med Vesthavnen som et hyggeligt og autentisk miljø for naturelskere og havfiskere der går efter de største fangster i dansk farvand. 

Vi henvender os til familier og grupper, op til 6 voksne i samme lokale, the-køkken, bad og toilet.

Hver dag året rundt sejler 10 store fartøjer på havfiskeri til bl a Det Gule Rev, for at fange store fisk, og 80-120 danske og udenlandske lystfiskere er vores primære målgruppe for dette B&B på Sydvestkajen.

På samme adresse udlejer vi til Restaurant Abstrakt, Hirtshals Fiskehus, og cafe Ved Kajen.

Der er fri parkering på Sydvestkajen og Nordvestkajen.  

Bo centralt på Sydvestkajen, i gåafstand til shopping og restauranter eller nyd naturen i området, hvad enten der er tale om enkelte overnatninger, weekendophold, miniferie eller ugeophold.

Wharfside_16
Wharfside_18
Wharfside_13
Wharfside_5
Wharfside_1
Wharfside_21